Impregneren

Hydroblock

Productomschrijving:

HydroBlock is een uniek product op basis van een met verdunbare siloxane bindmiddel. Het product verzorgt en onderhoud kleidakpannen, beton en gevels. HydroBlock is gebaseerd op de nieuwste nanotechnologie. Dit betekent dat HydroBlock uit ultrafijne deeltjes bestaat, in het miljoenste van een millimeter gemeten, waardoor het product goed op ondergronden zoals beton en cement indringt.

De volgende eigenschappen van dit product zijn verbeterd;

  • HydroBlock kan zowel op nieuwe als op gebruikte materialen aangebracht worden.
  • HydroBlock dringt diep op het oppervlak in.
  • HydroBlock vernieuwt het oppervlak en doet de oorspronkelijke kleur weer naar boven komen.
  • HydroBlock bevat een water met luchtbellen effect, die het indringen van vocht voorkomt.
  • HydroBlock vermindert de ontwikkeling en verkleuring door mos, algen en zwarte schimmels.
  • HydroBlock voorkomt vuil aan het oppervlak (easy- to-clean-effect).
  • HydroBlock voorkomt zoutuitslag op nieuwe oppervlakken.
  • HydroBlock kan gereinigd en gespoeld worden zonder dat dit de impregnatie aantast.
  • HydroBlock garandeert de bovenstaande eigenschappen voor ca. 10 jaar.

Toepassing:

HydroBlock is kleurloos en voor zowel nieuwe als oude kleidak pannen, beton en gevels verkrijgbaar. HydroBlock kan direct op kleidak pannen en gevels jonger dan een jaar toegepast worden. Kleidak pannen en gevels ouder dan een jaar moeten van tevoren grondig met een hogedrukreiniger (minimaal 70 bar) gereinigd worden. Vervuilde oppervlakken, oppervlakken met sterke verkleuring of met algen of mosgroei, moeten voor en achteraf met A-clean behandeld worden. Na deze behandeling goed afspoelen met water. Als het oppervlak zicht- en voelbaar droog is, na ca. 1 uur (afhankelijk van weer en temperatuur) kan de behandeling met HydroBlock beginnen. HydroBlock moet ruim worden aangebracht. Breng ongeveer 1 liter HydroBlock op 3-5 m2 aan, afhankelijk van de ouderdom van het oppervlak, het pand en de capillaire zuiging. Extra behandelingen moeten binnen een uur na de eerste behandeling worden uitgevoerd.

Procover

Productomschrijving:

Nieuw, uniek en uitermate effectief! Dit is hét nieuwe product ter bescherming van gebouwen, gevels, beton en dakpannen, en dus ideaal voor de bouwindustrie. Het product heeft een zelfreinigend effect, waardoor verontreiniging en vuil op bijvoorbeeld gevels, voetpaden en terrassen wordt tegengegaan. Bovendien biedt het product een effectieve bescherming voor stenen oppervlakken. ProCover is een nieuw product uit de wereld van de nanotechnologie. Het product is een antiklevende bescherming op waterbasis. Procover is geschikt voor absorberende en op mineralen gebaseerde materialen. Het beschermt tegen water, olie en op vet gebaseerde verontreiniging. In de winter vereenvoudigt het product het verwijderen van ijs. Bovendien voorkomt het de ontwikkeling van algen en andere afzettingen.

Toepassing:

Het product is te gebruiken op (terras)bestrating, ingangen van binnenplaatsen, parkeerterreinen, bestrate opritten, trappen, gevels, daken, kunststeen, betonnen plafonddelen, muurgevels, betonblokken, bakstenen, gevelstenen en andere soorten van betonnen constructies. Het product kan met een lage drukpomp, een roller of een kwast worden aangebracht. Gebruik in het geval van een lage drukpomp een maximale druk van 4 bar.

Pas het product niet toe in de vorm van een nevelspray. Het oppervlak moet voor gebruik schoon en droog zijn. Het beste effect wordt verkregen door het product ruim op het oppervlak aan te brengen. Hierdoor kan het goed in het oppervlak indringen. Mocht verdere behandeling nodig zijn, breng het dan nat-op-nat aan. Het oppervlak kan namelijk niet opnieuw geïmpregneerd worden als het al droog is. Na circa 7 dagen is het eindresultaat zichtbaar.

ConGuard

Productomschrijving:

ConGuard-Systeem voor oppervlakbescherming van materialen gelijk aan beton met de Standaardmaat DS/EN 1504-2 Er zijn drie producttypes van ConGuard te verkrijgen; ConGuard Standaard, ConGuard Creame en ConGuard Plus. Deze producten bieden een impregnatiebehandeling, die is gebaseerd op Nano- chemische verbindingen. De ConGuard behandeling, het daartoe behorende product en de productie site zijn gecertificeerd en erkent door QDB (Kwaliteitsgemeenschap Duitse Bouw). De producten zijn met een CE-marktteken gemarkeerd en zijn gelijk aan de eisen van de Europese standaardmaat DS/EN 1504-2 voor beton.

Toepassing:

ConGuard is speciaal voor de reparatie en bescherming van betonbouwwerken ontwikkeld. Het product wordt gebruikt voor de bescherming en impregnatie van mineraaloppervlakken, waaronder alle typen beton zowel binnen als buiten, zoals betonnen bruggen, betonnen huizen, balkons, gewapende beton bielzen, en biedt in alle gesloten plaatsen waar beton als belangrijke en handig element tot inlassing komt, en waar het gewenst wordt, een optimale bescherming tegen het indringen van water en de daartoe leidende exploitatie en corrosie. Op deze manier beschermt het materiaal zijn eigenschappen waardoor het er sterk en esthetisch aangenaam uitziet.

Bij het kiezen van een van de ConGuard- impregnatie behandelingen moet u rekening houden met het doel, de materiaalsterkte en het vermogen van het beton dat ConGuard moet absorberen. Het product kan ook direct aan een vloeistof voor beton toegevoegd worden. Voer altijd een test uit, om de reactie van het oppervlak en de compatibiliteit met de ConGuard behandeling te testen. Zorgt u van te voren dat de ondergrond schoon en droog is. Meer over muren impregneren.