Stonecolor

Productomschrijving:

StoneCleaner Extrem is een vloeibaar en hoog geconcentreerd universeel reinigingsmiddel. Het product heeft een hoog oplosbaarheidsgehalte van oliƫn, vet, vuil en andere vormen van verontreinigingen op minerale oppervlakken van bijvoorbeeld beton of baksteen. StoneCleaner Extrem bevat biologisch anionische (met negatief geladen deeltjes) en niet anionische oppervlakte actieve stoffen. Deze zijn met zorg geselecteerd voor effectiviteit en vriendelijk voor gebruiker en natuur.

Toepassing:

StoneCleaner Extrem kan handmatig en mechanisch toegepast worden, maar kan ook toegevoegd worden aan water in een hogedrukreiniger. Stone Cleaner Extrem is geschikt voor reiniging van minerale oppervlakken, zoals beton en baksteen, straten, trottoirs, industriƫle vloeren, opritten en terrassen. Tevens kan het product gebruikt worden voor het reinigen van gevels, pannendaken, beton- en vezelcement, maar ook op houten oppervlakken.

Maak voor het aanbrengen van StoneCleaner Extrem een schatting van het vuil op het oppervlak. Gebruik dit als basis voor het selecteren van de juiste hoeveelheid verdunning. Als het oppervlak aansluitend met een product wordt behandeld, zoals StoneColor, HydroBlock, ProCover of ConGuard, is het noodzakelijk dat het oppervlak/de coating droog is. Na het reinigen met StoneCleaner Extrem is het belangrijk het oppervlak zorgvuldig te wassen met water, zodat alle resten verwijderd worden.

Dosering:

In extreme gevallen kan StoneCleaner Extrem onverdund worden aangebracht en een paar minuten op het oppervlak achter blijven voordat er begonnen wordt met handmatige of mechanische reiniging (met een waterslang of hogedrukreiniger). Onder normale omstandigheden kan het product echter met concentraties van 1 op 50 delen water gebruikt worden.